fo019358: Socialistische Vrouwengroep Wijkclub Jozef De Graeve Brugse Poort
"Kleurfoto van een tentoonstelling van de hobbyclub van de Socialistische Vrouwengroep van de wijkclub Jozef De Graeve. Gent, Brugse Poort, Meibloemstraat, 1985. We zien onder andere Gilbert Temmerman en Guy Reynebeau. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"