fo023514: Agustaschandaal - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van Willy Claes (sp.a) die wordt weggeleid door 2 rijkswachters wanneer hij uit het gerechtgebouw komt n.a.v. het Agustaschandaal (smeergeldaffaire). Brussel, jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"