Let op uw Saeck : blad der Strijdend Studeerende Sinjorenjeugd ([S.l.]: Schoolkomiteit der Revolutionnaire Volksjeugd)
"Origineel exemplaar wordt niet geraadpleegd. Enkel de fotokopie is raadpleegbaar in de leeszaal"