af010670: Meeting van de gebruikers en de werknemers van de MIVB - Octave, Jean-François; Inter-Environnement Bruxelles; Vermeylen, Paul
"Affiche van Jean-François Octave uitgegeven in 1984 door Inter-Environnement Bruxelles (IEB) voor het openbaar vervoer in Brussel. Afbeelding: trams. Tekst: Afschaffing van de 18, 19, 32 & 93? Nog lagere frekwenties, nog minder werk… Ik word steeds zeldzamer, u betaalt steeds meer, word ik geëlimineerd… …door mijnheer De Croo? Meeting van de gebruikers en de werknemers van de MIVB. Dinsdag 27/11/84, 17u30 Ancienne Belgique Steenstraat, 1000 Br. – Beurs. Georganiseerd door de ACOD-FAVB MIVB en de CCOD-ACV MIVB, het Front voor een Ander Vervoersbeleid, en Bral, Mouvement Ecolo, Equipes Populaires, FDF, GRACQ, Inter-Environnement Bruxelles, Ligue des Familles Bxl, MOC Bxl, NOMO, Parti Communiste, PSC Bxl, SEP Bxl, Vie Féminine, Jeunes Socialistes. Illustratie Jean-François Octave – Verantw. uitg. P. Vermeylen C/° I.E.B., H. Mausstr., 37, 1000 Brussel. Inl.: 512.00.20. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"