af012288: 1 mei jongerenstrijdfeest - MJA; ABVV-jongeren; Jongsocialisten; Verwimp, Fons (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA), de ABVV-jongeren en de Jongsocialisten voor het 1 meifeest. Afbeelding: tekening van een vuist. Tekst: 1 MEI JONGERENFEEST. HASSELT CULTUREEL CENTRUM. ORGANISATIES: MJA; ABVV JONGEREN; JONG SOCIALISTEN. programma: O VEUX, THE SCABS, THE KIDS. inkom: 50 fr. aanvang: 13 u. art. 198: vrij van zegel. v.u. fons verwimp. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"