af015348: WW-Dag '82 - Oxfam-Wereldwinkel; Dreezen, Jan (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door Oxfam-Wereldwinkel voor de Wereldwinkeldag in Gent. Afbeelding: zwart-witfoto van een gesloten rolluik waarvoor een trapladder staat. Tekst: WERELDWINKELDAG 1982 thema: «20 JAAR WERELDWINKELS?!» 20-2-'82 GENT (Normaalschool Zwijnaarde). DAGPROGRAMMA: 9u45 - 17u30 — Knelpunten voor de toekomst — Animatiebeurs. Inkom 60 Fr., Kinderopvang voorzien. AVONDPROGRAMMA: 18u - .....? — Etentje — Marokkaanse sfeermuziek met THOMA: inkom 40 Fr. (m.m.v. B.J.V.) — Fuif met Studio 17. JA… IK GA MEE: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. Vert. uitg.: J. Dreezen, Burggravenlaan 62, Gent. Vrij van zegel: art. 198/7. WW-Dag '82. VU. OXFAM WERELDWINKELS VZW, JAN DREEZEN BURGGRAVENLAAN 28, 9000 GENT, 091 21 64 04. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"