te000272: Voorstudie van een jongeman met fiets - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour PhillippeZie ook: sch000188Zie ook: gou000033Zie ook: te000170Zie ook: te000273Zie ook: te000525Zie ook: te000526Zie ook: te001953 tekening van een jongeman, liggend naast zijn fiets. Rechtsonder datum, 26 november 1973. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"