598.099: Briefwisseling tussen Jan de Man en Edward Beck over uitgave in V.S. van werk van Hendrik de Man, uitnodiging voor bezoek en de wens van Hendrik de Man om documenten na te laten aan I.I.S.G - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.4.7: Doom/Age of Fear; Level of description: File"