Homoseksualiteit en geloof - Marivoet, Frank (Zonder Pardon : maandelijks kontaktblad van het Homofielencentrum Brussel ; vanaf (1980) feb : Brussels homo-maandblad)
"Frank Marivoet Fonds Suzan Daniel (FSD)"