af000775: Genoeg! KPB stem kommunist - KPB; Withages, Jaak
"Affiche uitgegeven in 1977 door de Kommunistische Partij van België (KPB) Brussel voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: de buikriem die wordt aangesnoerd. Tekst: Genoeg! KPB stem kommunist. VRIJ VAN ZEGEL - WETGEVENDE VERKIEZINGEN 17-4-77. VER. UITG. J. WITHAGES STALINGRADLAAN 18-20 1000 BRUSSEL. Zie ook: af004261 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"