af016510: Bio markt Velt Zedelgem - VELT-Zedelgem; Stael, Marc
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 2007 door de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt) Zedelgem voor een biomarkt. Tekst: Bio markt Velt Zedelgem. Met: plantgoed voor de moestuin, serre, kruidentuin, natuurproducten, natuurvoeding, natuurvriendelijke kledij imker, wereldwinkel, natuurverenigingen, biogroenten, biokaas, bioijsjes, ecologisch bouwen, energiezuinig wonen, verwerken van kastanjehout, … Workshops: stoelenvlechten, spinnen, aromatherapie, maken van zalven en tincturen, … Cafetaria met bio dranken. Live optreden van folkgroep: Lazor vanaf 14u30 tot 17u00. Poppentheater: Pierewiet om 16u00. Kinderanimatie met schmink, pottenbakken, … Natuurwandeling met natuurgids in Merkemveld om 14u30 en 16u. 5 compostvaten te winnen. Klokhof Zeedijkweg 20 Loppem 13 mei 2007 vanaf 10u tot 18u. Inkom leden: € 1; niet-leden: € 2; tot 12 jaar: gratis toegang: poppentheater: € 1,5. Met ondersteuning van Tandem: milieu- en natuurverenigingen voor duurzaam lokaal milieubeleid. V.u. Marc Stael tel.: 050276184. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"