fo030913: Dagelijks leven in Vlaanderen; Arbeid, textiel - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van een textielarbeidster die al staande haar boterhammen op eet tijdens de schaftijd tussen de textielmachines. Gent, UCO. Jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"