pk002863: Armoedebestrijding België - Brandpunt 23
"Een prentbriefkaart in zwart-wit met daarop een afbeelding van vier kinderen. Achterzijde: tekst: Armoede.be. Bezoek www.armoede.be, de portaalsite rond het armoededebat en de praktijk van armoedebesctrijding in België. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"