fo000644: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit
"Zwart-witfoto van het vers gebakken brood op rekken in de bakkerij van de coöperatie SM Vooruit. Gent, Nieuwe Vaart. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"