vl001072: Club Floréal, Jemappes 1928
"Een dubbelzijdig groen fluwelen vlag met tekst: Club Floréal supporters de la Rouge Eglantine Jemappes 1928. Afbeelding: Een voetballer in actie. Onderaan getekend: I.B.Goudkleurige metalen franje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"