af016501: Het teeltplan. De ruggengraat van de ecologische moestuin. Een voordracht door Guy Herrijgers - VELT-Hamme; De Meirleir, Michaël
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 2004 door de Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (VELT) Hamme - 't Fortuintje voor een voordracht over het teeltplan door Guy Herrijgers. Afbeelding: tuinman met teeltplan in de hand. Tekst: VELT v.z.w. 't Fortuintje Velt Hamme. Het teeltplan. De ruggengraat van de ecologische moestuin. Een voordracht door Guy Herrijgers. Vrijdag 13 februari 2004 om 19u.30 in ontmoetingscentrum 't Fortuintje Kapellestraat 66 te Hamme. Toegang gratis. Verantw. uitg.: M. De Meirleir - Damstraat 104 - 9220 Hamme. Vrij van zegel art. 198/7. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"