fo007178: John Lauwereins op de inhuldiging van de Stedelijke Visserijschool
"Zwart-witfoto van John Lauwereins op de inhuldiging van de Stedelijke Visserijschool in Oostende, 19 maart 1966. Opschrift achteraan: Tijdens de akademische zitting hield kd. schepen volksvertegenwoordiger John Lauwereins een toespraak. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"