794.381: Uitgaande briefwisseling 01/07/1998 - 29/12/1998. Kopieën. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"