af006892: Astère Verbeken - SP; Vanlerberghe, Myriam (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door SP (Tielt) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Astère Verbeken. Tekst: Astère Verbeken Senaat 2° plaats SP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"