fo026470: Actie Werklozenwerking ABVV, Brussel 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van actievoerders van de Werklozenwerking van het ABVV. Ze dragen een bord op de borst met tekst Afschaffing van het artikel 143, Brussel, oktober 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"