794.382: Uitgaande briefwisseling 24/03/1998 - 22/06/1998. Kopieën. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"