fo016548: Jeugdzorg in Brecht (1945)
"Zwart-witfoto van het vakantiehuis Jeugdzorg in Brecht. Dit gebouw werd als noodsanatorium gebruikt voor de patiënten van het sanatorium De Mick, dit vanaf 24 juni 1945. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"