De ondraaglijke lichtheid van het beleid voor de stad in Vlaanderen : van geïndividualiseerd woonmodel tot stedelijke crisis, een sociologische analyse. Bijlagen - De Decker, Pascal (Antwerpen: UA, 2004)
"Pascal De Decker"