fo012659: Persconferentie oprichting Fonds Suzan Daniel
"Zwart-witfoto van de persconferentie naar aanleiding van de oprichting van het Fonds Suzan Daniel, 3 februari 1996. 1ste rij v.l.n.r. ?, Tom Lanoye, Suzan Daniel, ? en Denise De Weerdt. 2de rij: Bart Hellinck en Omar Van Hoeylandt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"