Vaccinatie is in sommige gevallen mogelijk. Regelmatige controle op SOA'S kan je veel ellende besparen - Sweetlove, Patrick (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Patrick Sweetlove Fonds Suzan Daniel (FSD)"