792.06: Verslagboek van het Middencomiteit van Turnhout 25/03/1914 - 08/12/1915. - BWP-afdeling Turnhout
"Collection: 792: 792: BWP-afdeling Turnhout; Level of description: File; Series: 792: BWP-afdeling Turnhout; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"