af003413: Coppens Edgard vraagt uw vertrouwen voor lijst Nr 8 van de Vlaamse socialisten (Rode Leeuwen). Coppens Edgard, 2e kandidaat Senaat en 1e plaatsvervanger Senaat - BSP Liedekerke
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) Liedekerke voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Vensteraffiche. Wetgevende verkiezingen 10 maart 1974. Senaat. Rooskleurig stembiljet. Coppens Edgard vraagt uw vertrouwen voor lijst Nr 8 van de Vlaamse socialisten (Rode Leeuwen). Coppens Edgard, 2e kandidaat Senaat en 1e plaatsvervanger Senaat (rooskleurig stembiljet)."