af011274: 'Wat nu met dat afval?' Studiedag n.a.v. het afvalstoffenplan voor Vlaanderen - Elcker-Ik; Verbunt, Gie
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Bond Beter Leefmilieu Vlaanderen (BBLV) voor de studiedag Wat nu met dat afval?. Tekst: 'Wat nu met dat afval?' Studiedag n.a.v. het afvalstoffenplan voor Vlaanderen. Organisatie: BBL i.s.m. Elcker-Ik federatie. Cultureel Centrum Berchem, Driekoningenstraat 126 Berchem. Zaterdag 1 juni 1985 van 10 tot 17 uur. Met lezingen door: Prof. Buekens (VUB), ir. F. Parent (OVAM), W. Hoogendijk (milieubew. Ned.), E. Stuer (BBL). Met politiek debat tussen milieubeweging en woordvoerders van CVP, SP, VU, PVV en Agalev. Moderator: Guy Polspoel. Inkom: 50 fr. Inlichtingen: Bond Beter Leefmilieu 02/230 94 10, Elcker-Ik 03/218 65 60. V.u.: G. Verbunt p.a. Elcker-ik Breughelstraat 31 2018 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"