Roeier op de Padma : roman uit Bangladesh - Bandopadhyaya, Manik; Richard-Nutbey, Hanneke (Bussum: Het Wereldvenster; Den Haag: Novib; Brussel: NCOS, 1983)
"Oorspronkelijke titel : Padma River Boatmanverschenen bij University of Queensland Press, St. Lucia, Queensland, Australia, 1973"