Bulletin : Commission Argentine des Droits de l'Homme (Bruxelles: CADHU)
"Archief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale' Periodiciteit: driemaandelijks Redactie en administratie: Elias Michel (éditeur responsable) rue du Boulet 31, 1000 Bruxelles / CADHU, rue Jourdan 177, 1060 Bruxelles"