fo014926: ABVV, Textiel, Kleding en Diamant
"Kleurfoto van een betoging van de textielsector, ABVV Textiel Kleding en Diamant en ACV Textiel lopen zij aan zij in de betoging in Gent op 2 oktober 1993. Opschriften: Handen af van de sociale zekerheid, Interim neen, vaste jobs ja, 32 uren zonder loonverlies, Sociaal pakt=Afbraak. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"