af005881: Marc De Paepe - SP; De Paepe, Marc (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Marc De Paepe. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"