sch000131: Aardappelraper - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een aardappelraper, knielend op de grond en gezien vanop de rug. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"