af017683: Philadelphia, hier ben ik - De Voorzorg; Culturele Centrale (1976)
"Affiche uitgegeven in 1976 door de Culturele Centrale (CC) voor de toneelvoorstelling van Philadelphia, hier ben ik door het Reizend Volkstheater (RVT) in Antwerpen. Tekst: CULTURELE CENTRALE vzw met het ABVV naar de ARENBERGSCHOUWBURG VRIJDAG, 23 APRIL 1976 te 20 uur PHILADELPHIA, HIER BEN IK (PHILADELPHIA, HERE I COME) van Brian Friel Regie: Martin van Zundert Door het gezelschap van de Provincie Antwerpen HET REIZEND VOLKSTHEATER Prijzen der plaatsen van 115 fr. tot 55 fr. Directie: Walter Claessens. Plaatsbespreking: Vanaf MAANDAG 19 APRIL 1976 bij de lokatie van de Culturele Centrale A.B.V.V.-Antwerpen, Ommeganckstr. 35-37, 2000 Antwerpen, derde (3e) verdieping (tel. 31.38.80 post 19) en op VRIJDAG 23 APRIL 1976 in de Arenbergschouwburg van 11 u. tot 16 u., en aan de avondkas vanaf 19u.30 tot 20 u. Drukkerij « De Voorzorg », Directeur: J. Peckstadt, Ossenmarkt 25, 2000 Antw."