fo018145: Hendrik de Man en de BWP
"Zwart-witfoto van Paul-Henri Spaak als spreker op een buitengewoon congres van de BWP (Belgische Werkliedenpartij) in het Maison du Peuple in Brussel op 28 oktober 1934. Achteraan v.l.n.r.: Hendrik de Man, Jeanne Vandervelde, Désiré Bouchery en Emile Vandervelde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"