af017013: Stop kerncentrales - BSP; Kreveld, Gerrit (1977)
"Affiche uitgegeven in 1977 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de wetgevende verkiezingen. Tekst: stem BSP. STOP kerncentrales. Verantwoordelijk uitgever G. Kreveld, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. Parlementsverkiezingen 1977. - Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"