te001422: Coop sm Vooruit Gent, reclame - Sharp
"Ontwerptekening voor reclame voor de Coop van sm Vooruit Gent met de afbeelding van mensen die hun handen uitsteken naar voorbijvliegende huiselijke gebruiksvoorwerpen. Linksboven gesigneerd: Sharp. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"