Que faire camarade Louis? : een kunstenaar tussen atelier en partijlokaal : Louis Deltour (1927-1998) en zijn Koude Oorlog - Madalijns, Benny (Brussel: VUB, 2009)
"Benny Madalijns Doctoraal proefschrift VUB, Letteren en Wijsbegeerte, academiejaar 2009-2010"