fo013742: Nationaal Congres Jeune Garde Socialiste
"Zwart-witfoto van de Jeune Garde Socialist van de federatie van Brussel op een nationaal congres vermoedelijk in Melreux rond 1956. Aanwezigen zijn o.a. Emile Van Ceulen, Jacqueline, ? (rechts), Lucien Perpette en Daniel Martin (midden). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"