fo024445: Stijn Streuvels en Camille Huysmans
"Zwart-witfoto van o.a. Camille Huysmans en Martha Espagne samen met Stijn Streuvels op bezoek bij vrienden (Seppe Coenen ?) in Kortrijk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"