te001054: Ontstaansgeschiedenis van Deurne (Antwerpen), Deurne ten tijde der Verdunkelung 1942 - Braem, Renaat
"Gemengde techniek in kleur voorstellend de ontstaansgeschiedenis van Deurne, getekend door Renaat Braem. De prent is helemaal zwart gekleurd met bovenaan een witte maan en 4 sterren. Tekst: Deurne ten tijde der Verdunkelung 1942. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"