st001630: 8 Mei Collectief - Steffens, Ed
"Sticker uitgegeven in 2000 door het 8 Mei Collectief tegen extreemrechts; Tekst: Klaartje zegt: Voorrang van rechts geldt enkel in het verkeer. Klaartje2000 @hotmail.com. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"