Vlaamsche stemme [Bladmuziek] : koor voor vier mannenstemmen zonder begeleiding - De Koninck, Lodewijk; Tinel, Edgar
"Gedicht van L. De Koninck ; Muziek van Edgar Tinel Aan Vlaanderens Vlaamsche MannenkorenPartituur voor vierstemmig mannenkoorPartijen voor : 1ste en 2de Tenor, 1ste en 2de Bas"