pr000996: Leopold Beosier - Van den Berghe, Frits (Koekoek 3(1933)34)
"Prent in zwart-wit voorstellend een portret van Leopold Beosier. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 21 december 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"