fo017036: Boelwerf - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van stakende arbeiders van de scheepswerf Boel op de trappen van het gerechtsgebouw in Dendermonde. 1979. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"