fo021812: Uithuiszetting in Gent - Rol
"Zwart-witfoto van een inboedel op straat naar aanleiding van een uithuiszetting in Gent, februari 1985. Opschrift achteraan: Johan Groenvynck (met krulhaar) met inboedel op straat gezet uit huurwoonst. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"