Verslag Vlaams-Nederlandse uitwisseling over anti-racisme (Amsterdam: Anne Frank Stichting; Brussel: CSC-Vormingswerk, 1991)
"Deze uitwiseling vond plaats in Nederland op 12 en 13 dec. 1991 en in Vlaanderen op 19 en 20 maart 1992"