fo028387: Vienne; View from South balcony of Bauhaus straight down. Shadow on field (From the Bauhaus Roof). Vienne - Feininger, Lux
"copyright Estate of T.Lux Feininger, Conrad R. Feininger Zwart-witfoto van een vrouw die stapt en een persoon met een fiets. Bovenaanzicht vanop het zuidbalkon van Bauhaus in Wenen. Rond 1929. Lux Feininger. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"