Voor de vrouwen, door de vrouwen - Van Beeck, Paulina; Van Den Wijngaart, Maria; Lobe, Vogelina; Stas, Jos.; Dille, Frans (Antwerpen: Propagandastudiekring van de Socialistische Vrouwengroep te Antwerpen)
"Paulina Van Beeck ; Maria Van Den Wijngaart ; Vogelina Lobe ; ingeleid door Jos. Stas"