sch000433: Le rêve - Wilchar
"Schilderij op hardboard met driemaal een gelijkaardige afbeelding, aflopend van grootte en in elkaar verwerkt: een naakte figuur met opgeheven armen, vanop de rug gezien tegen een blauwe achtergrond. Op de achterkant gesigneerd: 6-2-2000 / Le rêve / Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"